Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos

Uždaryti

Ką turėtume žinoti apie BDSM?

OOUfxyliSSxjsBUIuxz3AP1W31yDWYmpZy0evVmaSu-NA_fBZXaWWqknLv6T86pQ8zBcDUCNwhDxE513eRanjeNQFlx3u-q3P-uPURvWhwCppxdTmmNvgcGpT4KOzgwsuRDwEwc2

BDSM - ką reiškia šis trumpinys? Iš anglų kalbos išvertus BDSM - surišimas ir bausmė (angl. bondage and discipline), galia ir paklusnumas (angl. dominance and submission), sadizmas ir mazochizmas (angl. sadism and mazochism). 

Tai gana platus intymus santykis, kuris siejamas su aštresne nei įprasta erotika, tačiau sekso šiuose santykiuose gali ir nebūti. 

Šiuo laikotarpiu BDSM nesukelia žmonėms tiek daug nuostabos ar baimės. Vis dažniau šios pakraipos elementus galime išvysti televizoriaus ekranuose ir knygose. Tai gundo vis daugiau porų patirti naujus aštrius pojūčius ir savo miegamajame. 

Nors pasitaiko atvejų, kai poros pirmą kartą išbando BDSM ir susiduria su nemalonumais, nes paprasčiausiai vadovaujasi netinkama medžiaga. Tikrai nerekomenduojame kopijuoti filmų, knygų ir pan. Todėl šiame straipsnyje Geisk.lt atskleis kaip žingsnis po žingsnio atsrasti BDSM pasaulį ir juo mėgautis. 

Nuo ko pradėti? 

Pirmiausia - nuo pokalbio. Kadangi BDSM sąvoka apima įvairias sekso praktikas, reikėtų, kad abu partneriai pasigilintų į jas ir žinotų, ko galima tikėtis. Pasikalbėkite ir įsitikinkite, kad išbandyti naujas BDSM patirtis esate pasirengę abu. Pasidalinkite savo fantazijomis ir mintimis - galbūt           norėtumėte, kad jus supančiotų, jums pliaukštelėtų ar mylėtis užrištomis akimis. Reikėtų tiesiog švelniai užsiminti ir stebėti partnerio reakciją. Išsiaiškinkite, ar partneris tam pritaria ir nori išbandyti. 

Partneriams nutarus išbandyti BDSM, verta išsiaiškinti, kuris kokią rolę norite užimti - dominuojančiojo ar nuolankiojo. O gal norėsite kartais apsikeisti vaidmenimis. Svarbu nuspręsti ir tai, ką šiems žaidimams norėsite naudoti - antrankius, virves, akių raištį. Kas Jus ar partnerį labiau jaudina - nieko nematyti ir pasikliauti vien pojūčiais ar kamštis esantis burnoje, neleidžiantis Jums kalbėti ir taip padedantis įsijausti į aukos poziciją? 

Taip pat labai svarbu išsiaiškinti ir tai, ko patirti tikrai nenorėtumėte. Jei nutylėsite ir darysite tai ko nenorite, galite susidurti su didelėmis psichologinėmis problemomis ir spaudimu. Todėl pabrėžiame, kad labai svarbu yra nubrėžti ribas.  Na, o jei dar nesate nieko išbandę, tai ribas nustatyti galite žaidimų metu, tiesiog sugalvoję slaptą žodį, kurį ištarus nustosite žaisti. 

e4_sfBI5dflsiOF6xAt34uslgnQO9aYsTFLtNni9Og5nfLTk9l_N9OvshoTbIXClO4VlmqGw_hkSE9zQVlzQEUC6sVkeMlIt9NrWte7-78NV3OguBEVODeKloF_LhQzSmhj2zce-

Pasitikėjimas - pagrindinė sąlyga

Taigi, dažniausiai BDSM žaidimuose vienam partneriui tenka dominanto vaidmuo, o kitam - paklusniojo. Dominantas kontroliuoja visą žaidimą, duoda paklusniąjam įsakymus. Na, o paklusnusis leidžiasi būti kontroliuojamas. 

Vis tik, pagrindinis dalykas, norint užsiimti BDSM - pasitikėjimas vienas kitu. Kad patirti visus BDSM žaidimų teikiamus malonumus, turi būti besąlyginis pasitikėjimas tarp partnerių. 

Prieš pasineriant į žaidimus, rekomenduojame išsirinkti slaptą žodį, kuris būtų naudojamas kai žaidimas įsismarkuoja ir situacija darosi nebemaloni. Susigalvokite trumpą žodį. O ką daryti, jei žaidimų metu nėra galimybės kalbėti? Tuomet naudokite slaptą ženklą, kuris reikštų, kad turima tuoj pat baigti žaidimą. 

Puiki idėja BDSM žaidimams naudoti šviesoforo principą, kur žalia reikštų pirmyn, tęsk, geltona - pristabdyk, ramiau, o raudona - tuojau pat sustok. 

Svarbu, kad viso žaidimo metu pastebėtumėte partnerio reakcijas ir į jas atitinkamai reaguotumėte. Riba tarp malonumo ir skausmo yra labai plona, todėl viską darykite atsargiai ir su dėmesingumu, nepraraskite partnerio pasitikėjimo, nes žaidimai gali pasibaigti visam laikui. 

Mng8e7wuDsfbeKaqcgKiblefwxPZ9lTi1VIhn9Z7yAFeHX_wFPzvgDivb6giEJAYva2gP_aagWWreHwgm7NqTbfPtIKbccl17UMsRTVOkdWTkh6YmiI2VFpWmsIQRrPFukrYQXiX

BDSM žaisliukai 

BDSM žaidimams pasitelkti galite įvairiausių sekso žaislų. Tradiciškai daugelis galvoja, kad BDSM apsiriboja antrankiais ir bizūnais bei lateksiniais drabužiais. 

Geisk.lt siūlo išbandyti ir plakimo menteles, suvaržymo juostas, virves, burnos kaisčius, akių kaukes, spenelių spaustukus ir kitus suvaržymo žaisliukus. Jūs iš tiesų galite į BDSM žaidimus įtraukti bet kokius sekso žaislus. 

Geisk.lt pateikia keletą rekomendacijų, kaip naudoti žaislus BDSM žaidimams

  • Plakimo mentes naudokite laikantis saugumo ir stebint partnerio emocijas. Mentės dažnai būna pagamintos iš tvirtos odos, vinilo ir kitų panašių medžiagų, todėl reikėtų neįsismarkuoti, nes po plakimo gali likti žymės ant kūno. 
  • Botagėliai turi tvirtą rankeną prie kurios dažniausiai pritvirtintos virvės. Botagėliai yra itin populiarūs BDSM žaislai, nes juos galima naudoti tiek švelniems žaidimams, tiek šiurkštiems. Tačiau norint tinkamai naudotis botagėliais ir suvaldyti virveles, reikia išmokti technikos. Todėl pirmiausia rekomenduojama išbandyti ant savęs, kol ranka pripras. Pabrėžiama, kad priklausomai nuo kirčių stiprumo ir botagėlio pakreipimo -  skiriasi pojūčiai. Taigi eksperimentuokite įvairiausius panaudojimo būdus ir mėgaukitės naujais įspūdžiais. 
  • Spenelių gnybtukai leidžia tiek švelniau, tiek šiurkščiau sugnybti spenelius ir patirti įvairiausius pojūčius. Taip pat šį aksesuarą galite naudoti ir kitoms intymioms zonoms. 
  • Jei BDSM žaidimuose naudosite pančius - nuobodu tikrai nebus. 
  • Galite įsijausti į įvairiausius vaidmenis panaudojant pančius - vergo ir valdovo, medžiotojo ir aukos ir panašiai. Svarbu tik saugumas, o daugiau nerkite į fantazijų jūrą.nAWVNkS6QiMMIkJpAjKFMaUeCLIDaO0UHd6p450Gi6wtR7BfDM5S_XesbW_uOIhzJFAIv1LmYPSupKBQeef3d7lXTXS_sOB8GNkGmIq2BBcSbq0KWUjT6mvm3oHUxZ41OiDk8ssA
  • Norite išlaisvinti kitas jusles? Būtinai išbandykite akių kaukes ir burnos kaiščius. Nieko nematant ir negalint kalbėti adrenalino banga užlies visą kūną, o nesibaigiantį malonumą garantuojame. 

Taigi, BDSM žaidimuose galite naudoti įvairiausius sekso žaislus, svarbu tik, kad abu partneriai to norėtų. 

Jei su partneriu pasitikite vienas kitu ir jūsų fantazijos sutampa - tuomet drąsiai ženkite naujų patirčių link. 

Prieš pradedant, atlikite visus reikiamus žingsnius nuo pirmojo pokalbio iki detalių bei slapto saugos žodžio sugalvojimo. Į BDSM žaidimus leiskitės po truputį ir atsargiai. 

Na, o jei pabandžius kartu su partneriu pajusite, kad šis žaidimas jus jaudina ir sukelia daug malonumo, tuomet linkime patirti dar daugiau malonių patirčių ir aistringų eksperimentų. 




Komentarai

Palikti komentarą