Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos

Uždaryti

Kaip naudoti ir prižiūrėti vibratorių?

-Bi-qqPyLn4kfZZd7zbPvqAptW15wu06Fuk0tXcukhkQvHdWTLmE8iOm2fLhhZ32qLWhzjasWVID3EQCoZz05WvNhVWNMc_f0U8f54EwmnTXTQoNbY-sSUYpEyMDMhtYtLSkAP81

Vibratorius – bene geidžiamiausias sekso žaisliukas tiek moterims, tiek poroms. Bendrai tariant, vibratorius yra lytinių organų masažuoklis. Vibratorių būna įvairiausių - nuo itin mažų ir panašių į vaikiškus žaisliukus iki sudėtingų prietaisų. Vieniems patinka jausti vibratorių viduje, kitiems patinka, kai juo liečiamos įvairios kūno vietos. 

Todėl, norintiems pradėti naudoti vibratorių savo intymiame gyvenime gali kilti daug klausimų kaip išsirinkti, kaip tinkamai prižiūrėti ir išlaikyti jį. 

Šiame straipsnyje Geisk.lt atsakys į klausimus:

  • Kaip išsirinkti vibratorių?
  • Kaip naudoti vibratorių?
  • Kaip prižiūrėti ir laikyti vibratorių?
  • Bei kitus svarbius klausimus, kuriuos turėtumėte žinoti.




Kaip išsirinkti vibratorių? 

Vibratoriai būna įvairiausių formų, dydžių ir spalvų. Taip pat jie gali būti pakraunami, veikti naudojant baterijas ir būti valdomi specialiais pulteliais ar net mobiliąja programėle. Vibratoriai turi ne tik skirtingus vibravimo greičius, bet ir judėjimo kryptis ir pulsavimo dažnius. Įprastai vibratoriai yra atsparūs vandeniui. 

Labai svarbu, kad vibratorius idealiai Jums tiktų, todėl renkantis vibratorių būtinai atsižvelkite į kelis aspektu. Pirmas jų - vibratoriaus dydis. Jau geriau didesnis ir naudojamas švelniau, nei per mažas ir nepilnai jaučiamas. Kitas aspektas - forma. Pagal tai ką norėtumėte, kad vibratorius stimuliuotų vertėtų ir rinktis jo formą. 

IvuTAuQ2s-UX7hgOyCpaiYpqgJh0Gjm95MoRmyS6eDanMLbqNuVQa7vKuaTNbq3yrElrpRi1LKI24TnvX3ZoO_LkcfdtC6rXM4kvbZzHgQmji9-LBuRe_-4NssiQd1sxDEdgNjVq

Taigi, papasakosime plačiau apie skirtingas vibratorių rūšis: 

Klitoriaus - moteriški vibratoriai, kurie skirti klitorio stimuliacijai, suteikiant palaimą ir įvairiausius orgazmų sukeltus pojūčius. Klitoriniams vibratoriams priskiriami ir drugelių, meškučių, bičių ir kitų formų mini vibratoriai, kurie tvirtinami dirželiais ar yra limpantys. 

Vaginaliniai - tai vibratoriai, skirti stimuliuoti makštį. Šios rūšies vibratoriai ne tik suteikia didelį malonumą, bet ir tinka lytiniams organams masažuoti. 

G taško - vibratoriai, kurie skirti G taško stimuliacijai ir suteikia nepamirštamus pojūčius ir visai kitokius orgazmus. 

Analiniai - tai vibratoriai skirti tiek vyrams, tiek moterims. Jie naudojami analinei zonai stimuliuoti. Šis vibratorius atpalaiduoja analinius raumenis sekso metu ir paruošia juos varpos įėjimui. Vyrams analiniai vibratoriai dovanoja ir malonų prostatos masažą. 

Dvigubi - tai ir analiniai ir vaginaliniai vibratoriai, kurie yra skirti šių dviejų zonų stimuliacijai. Juos naudojant pajusite dvigubai malonius pojūčius. 

Realistiniai - tai tokie vibratoriai, kurie yra labiausiai imituojantys vyro penį savo spalva, forma bei dydžiu.

Beje vibratoriai yra gaminami iš įvairių medžiagų - gumos, latekso, plastiko, silikono ir pan. Populiariausi vis tik yra silikoniniai, nes jie labiausiai primena originalią odą ir yra lankstūs. 

Taip pat norint įsigyti kokybišką vibratorių svarbu atsižvelgti ir į kainą. Siūlome rinktis brangesnius vibratorius, nes jie kokybiškesni, o tinkamai prižiūrimi - džiugins Jus ne vienerius metus. Taip pat brangesni vibratoriai yra gaminami naudojant labai švelnų, nelipnų ir bekvapį silikoną. 

Rekomenduojame neįkliūti į akcijų spąstus - paprastai su nuolaidomis parduodamos priemonės yra nepasiteisinusios ir retai parduodamos. 

TldemUpRPQuySEoMhL1CeecMio9lhWb40Tzyn8WWtVJtPiS6P-dJ4RkUvO44FKdo_XcaSZk03jqa9vdwBsFA-1BHia6Frzokkz9zTe5KmPlEYAOWfFGkEYVc5QSefHu2t0jjRaLk

Kitas svarbus aspektas, į kurį reiktų atsižvelgti renkantis vibratorių yra jo vibracijos. Vieniems patinka stiprios vibracijos, o tiems kam patinka švelnios glamonės, per intensyvios vibracijos gali erzinti. Gera žinia, kad daugelis kokybiškų vibratorių turi keletą vibracijos lygių, kuriuos galima pasirinkti pagal norą tuo metu. Geisk.lt rekomenduoja rinktis tokį vibratorių, kuris suteikia galimybę rinktis ne tik vibracijos dažnį, bet ir intensyvumą. Svarbu, kad vibratoriaus valdymas būtų nesudėtingas ir aiškiai suprantamas. 

Nuo ko pradėti? 

Įsigijus vibratorių labai svarbu pirmiausia įsitikinti ar jis nėra brokuotas - neturi įtrūkimų ar kitų pažeidimų. Taip pat reikėtų patikrinti ar vibratorius veikia. Siūlome atidžiai perskaityti instrukciją jei ji pridėta, nes rekomendacijų svarbu laikytis. Jei nežinote kaip įdėti baterijas ar turite kitų klausimų susijusių su naudojimu, visada galite kreiptis į Geisk.lt, mūsų kontaktai čia

AkCc8Wk3jzoM7-Pj58-HpDJu7dInYugRm1wsX2vmZLcSimt8a5G8zjgMe-hzwpxciAJ2OJzMqSz5qirINdOkRw0K-LX2Cx9FnEeTan0T6rDPKPZMIvFdeX09Ud8BRMT_ST11Yjdl

Taip pat prieš pradedant naudotis vibratoriumi, svarbu išsirinkti tinkamą lubrikantą. Lubrikantą naudoti rekomenduojame, kad būtų išvengta nemalonios trinties , sausumo bei sužeidimų, kurie gali pabloginti, o ne pagerinti patyrimus. Tai, ką turėtumėte žinoti renkantis lubrikantą vibratoriui:

  • Silikoniniams vibratoriams tinka tik vandens pagrindo lubrikantai. Lubrikantai, kurie yra silikono pagrindu gali sugadinti silikoninio vibratoriaus paviršių, todėl Geisk.lt nerekomenduoja jų.
  • Su vibratoriais, kurie itin primena žmogaus odą, dar vadinamais Nature skin vibratoriais, patariame naudoti taip pat vandens pagrindo lubrikantus, taip jie ilgiau tarnaus.
  • Su vibratoriais, kurie pagaminti iš kitų medžiagų - plastiko, polimero ir kt., galima naudoti tiek vandens, tiek silikono pagrindo  lubrikantus. 

Daugiau apie lubrikantus ir jų naudojimą galite paskaityti čia

Kaip naudoti vibratorių?

IsLbO29z9m3fT1ETggXXaT4-xJ2HeCM9Muq63Gz295r-KpZF98hr9qm6X1y8kF3HE9VH4djgtC-WpAqPp5ZOZP6P0TyHM7wsnbC1Y8KwutBtpU3GZKDTf5iknMbI6quSGcxIi-TG

Norintiems vibratorių išbandyti pirmą kartą, svarbu tinkamai pasiruošti. Štai keletas patarimų nuo ko pradėti:

  • Tinkamai nusiteikite. Malonumą patirti sunkiau kai stresuojate ar jaudinatės. Sukurkite tinkamą atmosferą - išsimaudykite vonioje su žvakėmis ir pasinerkite į fantazijas. Atsipalaiduokite. 
  • Tyrinėkite. Norint patirti didesnį malonumą, rekomenduojame neapsiriboti vienu judesiu, o išbandykite visas vibratoriaus galimybes. 
  • Keiskite pozas. Kaip ir sekse, žaidžiant su vibratoriumi, išbandykite įvairias pozas. Tinka visos pozos, kurias tik sugalvosite. 
  • Žaiskite poroje. Geisk.lt rekomenduoja vibratorio teikiamais malonumais naudotis ne tik solo, bet ir kartu su partneriu. Beje, vibratoriai puikiai įaudrins ir vyrus - jais galite stimuliuoti ir masažuoti jautrias vietas.

Kaip prižiūrėti vibratorių? 

Kad vibratorius tarnautų ilgai, būtina jį prižiūrėti bei imtis atsargumo naudojant. Vibratorių priežiūra tikrai nėra sudėtinga. Toliau straipsnyje pateiksime Jums keletą naudingų patarimų. 

0CYLK6tiAvTZBEvRpeOFGCsr9JgDrsnAUGHa7rUrMClMusvZXtmk7ffHEVNxrbqGDUSJorgU7V7R9yhBKLE0G6a1k9b1kstFrCEhCbG0FHSIjH-HPc4Z5BlUq4P4u6wSV_kPus-O

Keli patarimai, kaip saugiai naudoti vibratorių: 

  • Kaip ir visas elektros priemones vibratorių reikia saugoti - stenkitės jo stipriai nesutrenkti, nemėtyti ir nesubraižyti, kadangi jis gali būti nebetinkamas naudoti. 
  • Jei vibratorius yra pakraunamas USB jungtimi, prieš pirmąjį naudojimą palikite jį krautis per naktį. 
  • Jei vibratorių naudojate tiek vaginaliniams, tiek analiniams malonumams, naudojate poroje ar dalinatės - norint apsisaugoti nuo infekcijų, rekomenduojame naudoti prezervatyvą. 
  • Būtina valyti vibratorių iškart po panaudojimo! 
  • Jei naudosite vibratorių ten kur yra daug vandens - duše, vonioje, baseine, naudokite tik visiškai vandeniui atsparų vibratorių. Jei vibratorius atsparus tik vandens purslams, tuomet jo panardinti į vandenį negalima. 

Kitas svarbus klausimas, kuris kyla norint pradėti naudotis vibratoriumi yra, kaip jį valyti? 

  • Prieš ir po kiekvieno naudojimo vibratorių reikia kruopščiai nuvalyti specialiu sekso žaislų valikliu. Taip pat galima nuplauti šiltu (tik ne karštu) antibakteriniu muilu muiluotu vandeniu. 
  • Svarbu vibratoriaus nenardinti po vandeniu, ypač kur yra baterijos. Plaukite vibratorių horizontaliai ir tik iki baterijų kamštuko. 
  • Nuplovus vibratorių, nusausinkite jį rankšluosčiu ir kai įsitikinsite, kad jis visiškai sausas, pasidėkite į vietą. 

Vibratorių rekomenduojama laikyti atskiroje dėžutėje ar medžiaginiame maišelyje, atskirai nuo baterijų ir kitų sekso žaislų. Svarbu silikoninio vibratoriaus nelaikyti su kitais silikoniniais žaislais, nes laikant kartu jie pamažu yra. Taip pat vibratorių reikėtų laikyti atokiau nuo saulės spindulių. Taip pat nerekomenduojama ir per žema temperatūra bei drėgmė. Taigi, laikykite jį sausoje, tamsioje ir vėsioje patalpoje. 

Jokių abejonių, kad lytinis gyvenimas yra vienas svarbiausių mūsų gyvenimo aspektų, o erotinės prekės tik prisideda prie gyvenimo įvairinimo ir naujų potyrių atradimo. 

Geisk.lt siūlo platų vibratorių pasirinkimą bei visada esame pasiruošę Jums patarti. 

Smagių ir nepamirštamų akimirkų!

Komentarai

Palikti komentarą