Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos

Uždaryti

Viskas apie analinį seksą

Analinis seksas - viena daugiausiai apkalbų, mitų ir baimių turinti tema. Vieni analinį seksą propaguoja, na o kiti jį smerkia. Tie, kurie smerkia analinį seksą, dažnai mini, kad jis nėra saugus, yra skausmingas ir nehigieniškas.  

Analinis seksas – tai dar vienas būdas paįvairinti savo seksualinį gyvenimą. Jis pats nėra savaime nesaugus. Tam, kad analinis seksas būtų malonus ir komfortiškas, Jums tereikia tinkamo fizinio ir psichologinio pasiruošimo, planavimo bei daugiau bendravimo nei, kad kitose seksualinėse veiklose. 

Beje, analinis seksas nėra tik įsiskverbimas varpa, jis galimas ir kitais įvairiais būdais: pirštais, liežuviu, naudojant sekso žaislus (vibratoriai, dildo, kaiščiai). 

Šiame straipsnyje pristatysime visą reikalingą informaciją apie analinį seksą ir kaip juo mėgautis. 

Ką reikėtų žinoti iš anksto? 

Jei susidomėjote ir nusprendėte išbandyti analinį seksą, kaip ir minėjome prieš tai, labai svarbu jam pasiruošti iš anksto. Tinkamų atsargumo priemonių laikymasis - yra vienintelis būdas sumažinti traumų ar ligų riziką. Ir kai jausitės pasiruošę ir pasitikintys savimi, Jums labiau patiks ši nauja patirtis.

Štai ką reikėtų žinoti iš anksto:

  • Skirtingai nuo makšties, išangėje trūksta drėgmės.

Kai moteris susijaudina, makštis suteikia savo lubrikanto seksui. Tačiau išangėje to nėra. Tai reiškia, kad jūs turite pasirūpinti tinkamu išangės sudrėkinimu. Įsiskverbimas be drėgmės gali suplėšyti audinius išangės viduje, o tai gali sukelti skausmą ir kraujavimą.

  • Kaip ir makšties audiniuose, išangės viduje esantys audiniai yra kur kas jautresni nei išoriniai audiniai

Audinys ir oda aplink išangę veikia kaip apsauginis barjeras apatinei virškinamojo trakto pusei. Tačiau išangės viduje esantis audinys yra plonesnis ir dėl įsiskverbimo dažniau plyšta ir kraujuoja. Tai didina infekcijų, virusų ar bakterijų perdavimo tikimybę tarp partnerių. 

  • Kaip ir makštyje, išangėje yra raumuo, kuris turi atsipalaiduoti, kad būtų patogu įsiskverbti.

Tačiau analiniam seksui svarbu, kad išangės raumuo atsipalaiduotų. Tai ne tik daro patirtį malonesne, bet ir sumažina plyšimo ar diskomforto riziką. 

  • Kaip ir makštyje, išangėje yra bakterijų.

Bakterijos, gyvenančios išangėje ar šalia jos, gali lengvai išplisti, jei nesiimsite atsargumo priemonių ir nesusitvarkysite po analinio sekso. 

Jei analinio sekso metu dėvite prezervatyvą, prieš pereidami prie makšties būtinai jį nuimkite ir pasikeiskite nauju. Jei nedėvite prezervatyvo ar naudojatės rankomis, ar žaislu, po analinio sekso būtinai gerai nusiprauskite.

   

Nuo ko pradėti?

Analinis seksas neturėtų būti netikėtas prašymas. Jei Jus domina išbandyti analinį seksą, pasikalbėkite su savo partneriu. 

Jei jausmas abipusis - jūsų laukia nuotykiai. Tačiau jei vienas iš Jūsų nuspręs, kad analinis seksas ne jam - viskas gerai, yra daugybė kitų galimybių paįvairinti seksualinį gyvenimą. 

Taip pat Geisk.lt rekomenduoja pirmiausia paeksperimentuoti įvairiais prisilietimais prie analinės angos. Stebėkite kokius pojūčius tai sukelia kūnui. Svarbu - neskubėti. Atsipalaidavus ir tinkamai nusiteikus galima bandyti įterpti vieną ar du pirštus į analinę angą, o po to ir varpą.  

Kitas labai svarbus aspektas yra higiena. Būtina nusiprausti tiek prieš analinį seksą, tiek po jo. 

Taip pat, jei norite išlikti ramūs dėl švaros ir nesijaudinti, kad partneris susiteps, galima apie pusvalandį iki akto panaudoti klizmą. Jos įsigyti galite vaistinėse. 

Ne ką mažiau svarbu pasirūpinti ir prezervatyvais bei lubrikantu. Kaip jau minėjome, kadangi analiniai audiniai yra labai ploni ir lengvai pažeidžiami, reikia naudoti pakankamai lubrikanto, o norint apsisaugoti infekcijų nepamiršti ir prezervatyvo. Įsigykite aukštos kokybės lubrikantą. Daugiau apie juos skaitykite šiame straipsnyje

Na, o dabar metas atsipalaiduoti. Jei įprastam lytiniam aktui atsisakote preliudijų, tai norime pabrėžti, kad analiniui seksui ji yra būtina. Kad partnerė atsipalaiduotų ir pasiruoštų analiniam lytiniam aktui, skirkite pakankamai laiko. Taip abu patirsite tikrąjį analinio sekso malonumą bei nepajusite skausmo. 

Beje, verta žinoti, kad analinė stimuliacija suteikia malonumą ir vyrams. Ar žinojote, kad vyro prostata yra vadinama vyrų G tašku, o masažuojant prostatą vyrai jaučia neapsakomą malonumą?

  

Kokio pozos tinkamas analiniam seksui? 

Analinis seksas tikrai nenusileidžia pozomis įprastam vaginaliniam seksui. Tinkamas pozos pasirinkimas gali ne tik sumažinti įtampą bet ir padidinti malonumą. 

Taigi, kokios pozos tinkamiausios analiniam seksui? Išsirinkite savo mėgstamiausią. 

Klasikinė šuniuko poza yra viena populiariausių, tačiau pradedantiesiems nerekomenduojama, nes įsiskverbimas itin gilus ir gali būti skausmingas. Ši poza yra, kai partnerė klupi keturiomis, o vyras įeina iš už nugaros. 

Gulinčio šuniuko poza - tai kai partnerė atsigula ant pilvo, o partneris gulasi ant moters, įsiskverbdamas į ją iš už nugaros. Žinoma, reikėtų prisilaikyti rankomis, kad partnerės neprispausti. Ši poza ideali pradedantiems, nes įsiskverbimas nėra gilus, o stimuliacija itin didelė. 

Stovinčio šuniuko poza - tai kai partnerė atsistojusi nugara į partnerį, o partneris prispausdamas partnerę prie savęs įeina į ją iš už nugaros. Norint atnešti daugiau pojūčių, moteris gali pasilenkti į priekį. 

Raitelė - tai poza, kai partneris guli ant nugaros, o partnerė atsisėda veidu arba nugara į jį. Taip partnerė gali kontroliuoti įsiskverbimo gylį ir judėjimo greitį. 

Misionieriaus poza - tai klasikinė, visiems žinoma poza, kai moteris guli ant nugaros, o vyras atsigula veidu į ją, kojas laikydamas tarp moters išskėstų kojų. Ši poza ypač tinka tiems, kas mėgsta artumą ir glamones. 

Šaukštelis - tai poza, kai moteris guli ant šono, o po klubais pasideda pagalvę. Vyras šonu prisiglaudžia prie moters ir švelniai į ją įsiskverbia iš už nugaros. Ši poza labiausiai atpalaiduoja moterį, o vyras gali reguliuoti įsiskverbimo gylį ir intensyvumą. 

  

Analinio sekso žaisliukai

Analiniai sekso žaislai tai galimybė paįvairinti savo žaidimus tiek pradedantiems šią malonumų kelionę, tiek, tiems, kurie jau senai mėgaujasi analiniu seksu. 

Analiniai sekso žaisliukai gaminami iš itin kokybiškų medžiagų, todėl jie tikrai nesukels skausmo ir nepažeis audinių. Beje analiniai žaislai yra įvairiausių dydžių, formų ir tekstūrų.

Populiariausi analiniai žaislai:

Išsiaiškinus savo norus ir poreikius, tikrai galima atrasti žaislų, padėsiančių juos įgyvendinti ir pasinerti į malonumus. 

  

Taigi, analinis seksas yra dar vienas puikus būdas tyrinėti savo seksualumą poroje. Jei abu su antrąja puse pasitikite vienas kitu, nusprendėte ir aptarėte analinio sekso higienos ir saugumo klausimus, drasiai ir neskubėdami nerkite į dar neatrastus pojūčius.  Taip pat nepamirškite kokybiškų produktų saugiam ir maloniam seksui bei žaisliukų paįvairinimui. 

Na, o jei ši sekso forma Jums nepatiko, visada galima atrasti kitų malonių meilės eksperimentų. Svarbiausia santykiuose yra atvirumas ir pasitikėjimas. 

Tikimės, kad atskleidėme visus atsakymus apie analinį seksą, jo pozas ir žaislus. 

Geisk.lt linki Jums saugių, pikantiškų ir malonių akimirkų.

Žymos: analinis seksas

Komentarai

Palikti komentarą