Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos

Uždaryti

Vyrų sekso žaisliukai - masturbatoriai. Kaip išsirinkti?

Masturbatoriai - tai vyrams skirti žaisliukai. Jie itin atkartoja moters makštį, analinę angą ar burnos formą. Beje, jie atkartoja ne tik formą, bet ir pojūčius. Būtent dėl to jie vis labiau populiarėja pasaulyje. Taigi, jei ieškote kažko seksualinio gyvenimo paįvairinimui - masturbatoriai tam puikiai tiks. 

Geisk.lt šį kartą paruošė straipsnį, kuriame pristatysime keletą aspektų, praversiančių norint įsigyti masturbatorių.

Kas yra masturbatorius?

 

Kaip jau minėjome prieš tai, masturbatorius tai vyrams skirtas sekso žaislas, kuris suteikia panašius pojūčius kaip ir sueities su moterimi metu. Kaip ir kiti sekso žaislai, masturbatoriai vyrams pasižymi įvairove - skirtingi dydžiai, spalvos ir formos. 

Masturbatorių būna kelių rūšių:

Masturbatoriai gaminami iš specialaus silikono ar į odą panašios medžiagos, kad kuo labiau būtų tikroviški ir prisitaikytų prie odos. Dažniausiai masturbatoriai estetine išvaizda primena realias moters intymias zonas bei vibruoja. Taip siekiama suteikti kuo didesnį malonumą ir identišką pojūtį lyg mylintis su realia moterimi. 



Kodėl verta rinktis masturbatorių? 

    

Kaip jau minėjome, masturbatoriai realistiški ne tik išvaizda, bet ir suteikia tikros sueities pojūtį. Taip pat jie yra labai patogūs naudoti, jų priežiūra paprasta. 

Ar žinojote, kad masturbatoriaus naudojimas padeda valdyti orgazmą? Dažnai naudojant masturbatorių, sumažėja penio jautrumas ir psicholohiškai priprantama prie pojūčių akto metu, todėl laikas iki ejakuliacijos pailgėja užsiimant ir realiu seksu. 

Taip pat norint įveikti vienatvę ar kuriant santykius per atstumą, masturbatorius puiki priemonė malonumui patirti bet kuriuo metu. 

Masturbatoriaus naudojimas yra visiškai saugus, Jums tikrai nereikės galvoti apie infekcijas ar kitas lytiniu keliu plintančias ligas. 

Masturbatoriaus naudojimas ne tik suteikia malonumo, bet ir yra naudingas sveikatai. 

  • Profilaktika prieš prostatos vėžį

Prostatos vėžys yra labiausiai paplitusi vėžio rūšis tarp vyresnių nei 70 metų vyrų. Skirtingi tyrimai atskleidė, kad dažnas prostatos ištuštinimas, kuris gaunamas ejakuliacijos būdu, gali užkirsti kelią prostatos vėžiui. Kai kurie tyrimai teigia, kad tie, kurie masturbuojasi daugiau nei penkis kartus per savaitę, turi 30% mažiau tikimybės susirgti prostatos vėžiu. 

  • Atsipalaidavimo būdas

Dažniausios atsipalaidavimo galimybės yra skaitymas, joga ar net tabletės. Masturbacijos dėka jūs taip pat galite atsipalaiduoti, be to, ji veikia ir prieš nemigą. Pasiekusios orgazmą, žmogaus smegenys išskiria tokius hormonus kaip serotoninas ir oksitocinas, kurie yra susiję su miegu.

  • Infekcijų prevencija

Kiekvienos ejakuliacijos metu bakterijos išstumiamos. Todėl ejakuliacijos kanalai yra išvalomi, užkertant kelią infekcijos vystymuisi. 

  • Skatina jaustis laimingu

Masturbuojantis išsiskiria daugybė hormonų, tokių kaip dopaminas ir oksitocinas, kurie yra susiję su laimės lygiu. Todėl tai suteikia geresnę proto būseną ir laimę.

Taigi, masturbatoriaus naudojimas ne tik “atlieka” geresnį darbą nei ranka, bet ir padeda kur kas geriau pažinti save ir pagerins sveikatą. 

Kaip išsirinkti masturbatorių? 



Masturbatoriai yra labai skirtingi, įvairiausių tipų, spalvų, dydžių bei funkcijų. Jų pagalba galite pajusti įprastus ar netradicinius pojūčius.  Renkantis masturbatorių, svarbu atsižvelgti į jo specifikaciją ir Jūsų poreikius. 

Atliktos apklausos parodė, kad vis tik populiariausi yra natūralaus dydžio masturbatoriai, kurie pagaminti taip, kad idealiai primintų tikras moters ar vyro kūno dalis. Tačiau dažnai realistiški masturbatoriai yra didesni ir užima papildomos vietos. Ieškantiems kompatiškesnio masturbatoriaus, Geisk.lt rekomenduoja išbandyti žibintuvėlio tipo masturbatorius. Šių masturbatorių vidus yra pagamintas iš itin švelnios bei lanksčios medžiagos ir jie visiškai nenusileidžia natūralaus dydžio masturbatoriams. 

Ieškantiems naujovių ir modernumo, siūlome rinktis:

Tenga masturbatoriai - tai kiaušinio formos ir nelygios tekstūros masturbatoriai, kurie suteikia papildomą stimuliaciją. Vibruojantys masturbatoriai suteiks ypatingus pojūčius. Jie pasižymi grublėtu reljefu ir vibro funkcija, kas paskatins papildomą stimuliaciją ir išskirtinius pojūčius bei nepamirštamus orgazmus. Na, o naujausi masturbatoriai, nukeliantys į aukštesnį lygį, tai automatiniai masturbatoriai. Jie ypatingi tuo, kad Jums nereikės nieko daryti - masturbatorius viską atliks už Jus. Automatinis masturbatorius leis Jums visiškai atsipalaiduoti ir mėgautis pojūčiais. 

Masturbatoriai gaminami iš silikono ar į odą panašių medžiagų (TPE, TPR). Masturbatoriai pagaminti iš pastarųjų medžiagų yra brangesni, bet jie suteikia realistiškiausius pojūčius. Iš TPE, TPR pagaminti masturbatoriai yra populiaresni, nes primena tikros moters makšties, analinės angos ar burnos pojūtį, ko kiti audiniai suteikti negali. 

Visgi, Jums prireiks daugiau laiko ir įvairesnių bandymų, kad suprastumėte, kas Jums tinka ir patinka labiausiai, kokios tekstūros priimtinesnės bei teikia didžiausią malonumą. 

Taip pat labai svarbu nepamiršti naudoti lubrikantą, jis būtinas ir norint išvengti nemalonių pojūčių, ir siekiant žaislo ilgaamžiškumo. Daugiau apie lubrikantus galite rasti kitame mūsų straipsnyje

Kaip veikia ir kaip naudoti masturbatorių? 

Nors masturbatoriai ir skiriasi forma bei kitais bruožais, bet jų veikimo principas vis vien išlieka toks pat. Masturbatorių vidus pagamintas iš itin minkštų ir lanksčių medžiagų, todėl įsiskverbus į jį jausitės tarsi iš tiesų turėtumėte lytinius santykius su kitu asmeniu. Viskas ką Jums reikia daryti - laikant masturbatorių ranka atlikti judesį aukštyn - žemyn. Taip savo rankomis galite patys reguliuoti tempą ir atrasti kas labiausiai jaudina ir suteikia malonumo. Norite visiškai atsipalaiduoti ir perleisti kontrolę? Rinkitės automatinį masturbatorių, Jums tereikės nustatyti režimą, intensyvumą ir viskas, masturbatorius viską atliks už Jus. O kas, jeigu leistumėte moteriai valdyti masturbatorių? Garantuojame tai suteiktų dar aštresnius pojūčius! 

Kaip prižiūrėti masturbatorių tinkamai? 

Masturbatorius puikus žaislas ne tik, kad jo naudojimas itin paprastas, bet dar ir dėl to, kad nereikalauja ypatingos priežiūros. Tam, kad masturbatorius ilgiau “tarnautų” ir būtų švarus bei higieniškas, reikėtų atsiminti tai:

  • masturbatoriaus vidinė dalis dažniausiai išsitraukia, taigi po naudojimo reiktų išsiimti šią dalį ir praplauti po šiltu tekančiu vandeniu. Įsidėmėkite, kad paprasto muilo naudoti nereikia! Rinkitės specialius sekso žaislams skirtus valiklius. 
  • Taip pat išplaukite ir išorinę masturbatoriaus dalį.
  • Palikite abi dalis džiūti. 
  • Jei plausite vibruojančius masturbatorius ar automatinius - vadovaukitės gamintojo rekomendacijomis. 
  • Jei masturbatorius pagamintas iš TPE medžiagos, po kiekvieno valymo svarbu masturbatorių padengti specialia pudra, kuri skirta sekso žaislams. Taip išsaugosite jo glotnumą, minkštumą, elastingumą ir kokybę. Taip pat tam galite naudoti ir kukurūzų krakmolą. 

  

Geisk.lt rekomeduoja masturbatorių išbandyti kiekvienam vyrui, nes naudojant masturbatorių Jūs ne tik išmoksite atitolinti ejakuliaciją, bet ir geriau patenkinti savo partnerių poreikius. Mes garantuojame, kad masturbatoriaus naudojimas suteiks daug naujų pojūčių, padės išpildyti slapčiausias fantazijas. 

Jums tereikia tinkamai prižiūrėti, naudoti su lubrikantu ir viskas. Tai paprasta ir visiškai nesudėtinga. Geisk.lt kviečia užsukti į www.geisk.lt tinklapį ir įvertinti masturbatorių asortimentą. Čia sau tinkamą masturbatorių atras net išrankiausias klientas. Taip pat mes esame visada pasiruošę Jus pakonsultuoti ir padėti išsirinkti. Susisiekite elektroniniu paštu info@geisk.lt arba Facebook puslapyje

Malonių ir nepamirštamų akimirkų!  

Komentarai

Palikti komentarą