Siekiant užtikrinti teikiamų paslaugų kokybę, mūsų svetainėje yra naudojami slapukai. Daugiau informacijos

Uždaryti

Lubrikantai - kaip išsirinkti?

Lubrikantai - kaip išsirinkti?

Lubrikantai be abejonės geriausia priemonė siekiant sudrėkinimo. Bet koks seksualinis malonumas labai priklauso nuo drėgmės - kuo drėgniau, tuo geriau. Lubrikantai vienareikšmiškai pagerina bet kokį lytinį aktą - su partneriu, masturbaciją ar naudojant sekso žaislus. 

Daugelis lubrikantus sieja tik su makšties išsausėjimu, pamirškite tai! Lubrikantai suteikia ypatingų pojūčių abiems partneriams, naudojant nepriklausomai nuo amžiaus ir lyties. 

Šiais laikais norint įsigyti lubrikantą, tai gali tapti tikru galvos skausmu - pasiūla labai didelė. Taigi, kaip išsirinkti? 

Šiame straipsnyje pristatysime įvairias lubrikantų rūšis bei padėsime išsirinkti tinkamiausią. 

Kam naudojamas lubrikantas?

Nepriklausomai nuo amžiaus, moterys kartais susiduria su makšties sausumu. Kadangi makštis nėra pakankamai sudrėkinta, seksualinių santykių metu moteris gali jausti diskomfortą ar skausmą. Norint nuo to apsisaugoti ir mėgautis lytiniais santykiais - lubrikantas pirmoji pagalba. 

Kadangi lubrikantai stipriai drėkina, pagerina slydimą bei neleidžia pažeisti jautrios odos, rekomenduojama juos naudojami ir masturbacijai pagerinti ypač jei masturbacijai naudojami sekso žaislai. Visi masturbacijai skirti sekso žaislai neturi natūralios drėgmės, todėl nenaudojant lubrikantų, galima stipriai pažeisti lytinių organų odą.

Norite mėgautis analiniu seksu? Čia taip pat būtinas lubrikantas. Jis leis ne tik mėgautis analiniu seksu, bet ir apsaugos analinės angos sieneles nuo pažeidimų. 

Lubrikantų tipai

Kai lubrikantų pasiūla tokia didelė, kaip žinoti, kurį išsirinkti? Pristatome pačias populiariausias lubrikantų rūšis: 

  • Vandens pagrindo;
  • Silikono pagrindo;
  • Aliejaus pagrindo;
  • Natūralūs;
  • Hibridiniai.

Vandens pagrindo lubrikantai

Tai vieni populiariausių lubrikantų. Dažniausiai šio tipo lubrikantai neturi skonio, kvapo ir yra tinkami net jautriausiai odai. Jie nepalieka dėmių bei lengvai nuplaunami vandeniu. Vandens pagrindo lubrikantai taip pat naudojami su sekso žaislais bei prezervatyvais. 

Šios rūšies lubrikantų yra gaminama daugiausiai - galima rinktis iš lengvų, neutralių, tinkančių masažui, šildančių, šaldančių, skirtų oraliniam seksui ir pan. 

Verta paminėti ir tai, kad vandens pagrindo lubrikantai greitai džiūna, todėl pasiruoškite dažnai jį naudoti. 

Silikoninio pagrindo lubrikantai

Paprastai silikoninio pagrindo lubrikantai yra itin slidūs bei gerai drėkinantys odą. Šie lubrikantai, ne taip, kaip vandens pagrindo, išlieka itin ilgai, todėl jie itin tinkami analiniam seksui. Silikoninio pagrindo lubrikantai taip pat tinkami seksualiniams santykiams vandenyje. 

Tačiau šios rūšies lubrikantus reikėtų atsargiai naudoti su sekso žaislais, ypač jei jie pagaminti iš to paties silikono. Gali būti , kad silikoninis lubrikantas juos deformuos ar pažeis.

Svarbu paminėti ir tai, kad silikoninio pagrindo lubrikantai nesukelia alergijos. 

Aliejinio pagrindo lubrikantai

Šios rūšies lubrikantai yra tirštesnės konsistencijos ir pasižymi ypač drėkinančiomis savybėmis. Aliejinio pagrindo lubrikantus mėgsta rinktis žmonės, kuriems ne tik patinka natūralūs pojūčiai, bet ir jų universalumas - aliejiniai lubrikantai puikiai tinka masažams, suteikiant malonius prisilietimus. 

Tačiau naudojant šios rūšies lubrikantus reiktų žinoti, kad juos nesaugu naudoti kartu su prezervatyvais, kadangi aliejinis pagrindas padidina riziką prezervatyvui suplyšti. 

Natūralūs lubrikantai 

Paskutiniu metu natūralūs lubrikantai itin išpopuliarėjo. Vis daugiau žmonių atidžiau renkasi kosmetikos ingredientus, jiems svarbi sudėtis. 

Natūralūs lubrikantai yra gaminami tik iš natūralių ir ekologiškų ingredientų. Jie ypač tinka turintiems jautrią odą. 

Hibridiniai lubrikantai

Hibridiniai lubrikantai yra dviejų rūšių lubrikantų kombinacija - dažniausiai vandens ir silikono pagrindo. Šie lubrikantai pasižymi tiek vandens, tiek silikono pagrindo lubrikantų savybėmis. Vanduo seksualinio akto metu suteikia natūralų ir nelipnų pojūtį, o silikonas suteikia daugiau švelnumo bei leidžia ilgiau išlikti. Beje šios rūšies lubrikantai, kaip ir vandens pagrindo, lengvai išsivalo ir juos galima naudoti su visų tipų prezervatyvais. 

Lubrikantai - ieškantiems išskirtinumo 

Norite naujovių miegamajame? Pats paprasčiausias būdas nuo kurio galite pradėti - lubrikantai. Jų yra visokių: šildančių, šaldančių, tam tikro skonio ir kvapo. Juos paprasta naudoti, o pojūčiai tikrai bus išskirtiniai. 

Šaldantys ar šildantys lubrikantai sukelia malonius dilgčiojimus, prailgina lytinį aktą. Visa tai suteikia kur kas didesnį malonumą bei sustiprina pojūčius abiems partneriams. 

Įvairaus skonio lubrikantai puikiai tinka oralinio sekso metu. Šie lubrikantai pagaminti iš natūralių ir sveikatai nekenksmingų medžiagų, tad juos ragauti galima be baimės. 

Kaip išsirinkti lubrikantą?

Žinoma, pirmą kartą renkantis lubrikantą galima lengvai pasiklysti pasiūloje. Geisk.lt siūlo mažos talpos lubrikantus, kurie leis išbandyti įvairius produktus ir taip atsirinkti mėgstamus. Tokie lubrikantai supakuoti vienkartinėse pakuotėse. Na, o išsirinkus mėgstamiausius belieka įsigyti didesnės talpos lubrikantą. 

Kaip naudoti lubrikantą?

Vienos taisyklės kaip naudoti lubrikantą nėra, tačiau pateiksime keletą patarimų, kurie tikrai pravers. 

  • Jei naudojate silikoninį lubrikantą, kadangi ji sunkiai išsivalo, pasiruoškite rankšluostį. 
  • Prieš pradedant naudoti lubrikantą, sušildykite jį tarp delnų, taip išvengsite temperatūrų skirtumo. 
  • Naudokite lubrikantą ir preliudijos metu. Taip lengviau susijaudinsite bei patirsite daugiau malonumo. 
  • Būtinai pakartotinai užtepkite lubrikanto prieš įsiskverbiant, nes anksčiau teptas gali greitai nudžiūti. 
  • Kiek tepsite lubrikanto tikrai nėra svarbu. Tepkite tiek, kiek Jums atrodo pakankama. 
  • Jei naudojate prezervatyvą, užmaukite jį ir naudokite lubrikantą tiesiai ant jo. 

Ar lubrikantas pagerina lytinių santykių kokybę?

Nors daugelis mano, kad lubrikantai tik padeda sudrėkinti lytinius organus bei užtikrina greitą pasiruošimą seksui, tačiau galima teigti, kad jie pagerina ne tik trintį, bet ir suteikia papildomų pojūčių ir itin pagerins bei paįvairins seksualinius santykius. 

Akivaizdu, kad lubrikantai skirti ne tik moterims, praradusioms drėgmę, bet ir visiems, norintiems pagerinti intymių santykių kokybę

Pateikiame keletą faktų bei patarimų kodėl lubrikantą naudoti verta: 

  • Lytinių organų sausumas. Jei makštis išsausėjusi, sunku susijaudinti ar patiriama menopauzė, lubrikantas padės iš naujo džiaugtis bei mėgautis seksu.
  • Lubrikantas gali prailginti lytinį aktą. Lubrikantai ne tik padeda mėgautis ilgiau seksu, bet ir neleidžia partneriui baigti per greitai.
  • Jei partneris gali pasigirti nestandartinio dydžio pasididžiavimu, lubrikantą naudoti yra būtina. Lubrikantas sumažins jaučiamą diskomfortą, o partneris galės skverbtis kiek giliau.
  • Sausumo pojūtis naudojant prezervatyvus. Dažnai mylintis su prezervatyvais jaučiamas sausumas dėl nepakankamos lubrikacijos. Lubrikantas šį pojūtį sumažina.
  • Ar žinojote, kad lubrikantas gali apsaugoti nuo infekcijų? Trintis, esanti lytinio akto metu akimirksniu pakelia makšties temperatūrą, o šiluma, didelė temperatūra – puiki vieta mikrobams ir bakterijoms daugintis. Taigi, naudojant lubrikantą, trinties išvengsite.

Taigi, lubrikantai – tai vienas svarbiausių sekso produktų, be kurio malonumai sunkiai įsivaizduojami. Geisk.lt siūlo platų lubrikantų pasirinkimą - vandens pagrindo lubrikantai, tinkantys naudoti su visais sekso žaislais bei sukuriantys natūralią drėgmę; silikono pagrindo lubrikantai nesusigeria į odą, užtikrina ilgą slydimą bei yra labai švelnūs. Taip pat yra ir specialių lubrikantų, skirtų analiniam seksui, kurie pasižymi tirštumu, šaldančiu ar raminančiu poveikiu; oraliniai lubrikantai nustebins Jus skonių įvairove, leidžiančia kiekvienam išsirinkti lubrikantą pagal savo skonį, šiuo atveju labai svarbus tiek partnerio, tiek Jūsų receptorių patiriamas malonumas. Mūsų parduotuvėje rasite didelį pasirinkimą lubrikantų – atsirinkite pagal savo poreikius ir nerkite į malonumų kupiną pasaulį! 

Komentarai

Palikti komentarą